Over ons

Terraswereld is een onderneming op het gebied van terrasmeubelen. Onze showroom is gelegen langs de A6 (afslag 14) en biedt u een eigentijds outdoor lifestyle assortiment in de breedste zin van het woord.

Wij leveren onze producten rechtstreeks van de fabrikant en kunnen u daardoor zeer lage prijzen aanbieden!. Mede daardoor geven wij voor een groot deel van onze collectie een laagste prijs garantie !

Terrasmeubilair, buitenkeukens en accessoires vindt u in vele soorten, kleuren en maten. U vindt al deze prachtige meubelen, uitgevoerd in kunststof vlechtwerk, RVS, graniet of andere materialen, in onze zeer ruime en overzichtelijke showroom.

Aangezien wij groot inkopen hebben wij alle modellen die in onze showroom aanwezig zijn op voorraad. Zo kunt u direct uw nieuwe tuinset, parasol, BBQ of een van onze andere producten gebruiken. Mocht u niet in staat zijn om de spullen in uw eigen auto te vervoeren kan Terraswereld dit ook voor u bezorgen.

Wij verkopen alleen materialen waar wij achterstaan en die voorzien zijn van duurzaam materiaal. Zo kunt u onze kunststof meubelen, welke voorzien zijn van een sterk aluminium binnenwerk, het gehele jaar in uw tuin laten staan! Ook de RVS tafels zijn voorzien van RVS 304 welke ook zeer geschikt is voor buiten gebruik.

Wij hopen u snel te mogen ontvangen in de showroom van Terraswereld!